Steg för steg

1. Webmöte 30 minuter. Jag presenterar vad tjänsten innehåller, vad du får för pengarna och varför detta är ett väldigt bra alternativ. Kontakta mig så bokar vi en tid som passar. Helt kostnadsfritt naturligtvis. 

Om du vill gå vidare med paket 2:

2. Spela in en video där du åker en sträcka på isen i full fart. Håll klubban i en hand. Det blir bäst resultat om mobilen eller surfplattan är i liggande läge annars blir allt för smått och jag kan inte rita, Se exempel. Värm upp först. Jag vill inte att du skadar dig. Jag analyserar även överstegsåkning - filma din "svaga" sida om du vill att jag ska ta en titt på det också.

2. Skicka klippet till mig. Jag kommer att förklara hur överlämningen går till. Det är lätt som en plätt!

3. Jag analyserar din skridskoåkning och du får ett introduktionsmail och en länk till din video. I mailet finns också länkar till inspelade basövningar (rörelse överkropp och ben). Jag levererar också ett protokoll med bedömning och kommentarer för varje enskilt moment, Leveranstiden kan variera beroende på efterfrågan. Jag jobbar inte heltid med detta så jag ber om överseende.

4. Kontinuerlig uppföljning (paket 2) via en coaching/kommunikations plattform som heter CoachNow. Det är ett grymt bra verktyg som kommer att göra dig bättre på kortare tid. Merparten av vår kommunikation kommer att ske genom CoachNow och det är t.ex. här du kommer att droppa in din video, skriva egna inlägg eller bifoga annan media.